Panel użytkownika

Polecane gry:

niejestessam | 19-07-2010, 10:32 | 409
VA - Playboy Sessions - Las Vegas (2CD) (2010) [eMF]
VA - Playboy Sessions - Las Vegas (2CD) (2010) [eMF]
Release name: VA-Playboy_Sessions-Las_Vegas-2CD-2010-eMF
Artist VA
Title Playboy Sessions-Las Vegas
RipDate Jul-19-2010
Genre House
Source CDDA
Size 222,02 Mb
Quality VBR kbps 44.1kHz
Track List

Jean Jaques Smoothie – “2 People” (feat Tara Busch – 2010 rework – Louis La Roche remix
Sandy Rivera – “Come Into My Room” (feat LT Brown – Take It Back mix
Praise Cats – “Sing” (feat Andrea Love – dub
Jay J – “Keep On Rising” (feat Latrice Barnett – Husky’s Random Soul vocal mix
Louie Vega & Jay Sinister Sealee starring Julie McKnight – “Diamond Life” (Masters At Work mix
Mark De Clive-Lowe – “Tonight’s The Night” (feat Jody Watley – original mix
Mone – “Love Don’t Pay The Rent” (DJ Meme orchestral club mix
Frankie Knuckles & The Shapeshifters – “The Ones You Love
J Sonic – “Release The Pressure” (feat Jon Fitz & Abigail Bailey – 2 Risque mix
Eminence/Sandy Rivera – “Give It Up/I Can’t Stop” (feat Kathy Brown – Clepto’s classic vocal mix/acappella
We Deliver – “Breathe Again” (feat Erire – Danny Howells rework
Los Jugaderos/Todd Terry All Stars – “What You Doing To This Girl?/Get Down” (feat Kenny Dope, DJ Sneak, Terry Hunter & Tara McDonald/new acappella
Marc Evans – “The Way U Love Me
Jon Cutler – “It’s Yours” (feat E-Man – Joey Negro remix
Julien Jabre/Kathy Brown – “Swimming Places/You Give Good Love” (Sebastian Ingrosso re-edit/acappella
Tensnake – “Coma Cat

Gramophonedzie/The Shapeshifters – “Why Don’t You/Helter Skelter” (original mix/acappella
The Shapeshifetrs – “Helter Shelter
James Talk & Ridney – “Forever
Dirty South – “Phazing” (feat Rudy – original mix
ATFC – “It’s Over” (feat Rae – ATFC’s Lektrotek vocal
Eddie Thoneick & Erick Morillo – “Nothing Better” (feat Shena – original
Daddy’s Groove & Little Mark/Il Padrinos/The Heller & Farley Project – “Shorebreak/That’s How Good Your Love Is/We Built This House” (feat Jocelyn Brown – Magic Island original mix/feat Cevin Fisher – acappella
Richard Grey/Bingo Players vs Chocolate Puma/Rasmus Faber & Alf Tumble – “One More Time/Disco Electrique/Wilder Side” (Chris Moody remix/acappella/feat Candi Station – acappella
Rasmus Faber & Alf Tumble – “Wilder Side” (feat Candi Station – acappella
Sergio Flores – “Give It Back” (feat Joy Malcolm – original club mix
John Jacobsen & G-Martinez – “Getting On Down” (feat Liza Rudy
Chocolate Puma – “Back Home” (feat Colonel Red
Michael Canitrot – “Desire” (ATFC’s Elektribe remix
Copyright – “Someday” (feat Tasita D’Mour & Imaani – original mix
Ministers De La Funk – “Believe” (feat Jocelyn Browm – Chris Moody remix
Shawn Christopher – “Don’t Lose The Magic” (Bobby Blanco’s Block re-edit mix

Download / Pobierz:
By zobaczyć linki do pobrania musisz się zarejestrować w portalu.

Aby widzieć linki do plików zamieszczonych w serwisie należy sie Zarejestrować , trwa to 30 sekund i jest całkowicie darmowe. Możesz także pobrać plik tutaj
 (Głosów #: 0)

Użytkownicy z rang± Go¶ć nie mog± dodawać komentarzy.